Hejhej

Vi har inte skrivit hit på länge, dock bloggar vi båda två på egna bloggar nu. Min (Alexs) heter ju photodiary.devote.se och Lottes heter itwasonlyme.devote.se så ni får gärna gå in där och läsa om ni inte redan gör det.
Annars har solen skinit idag och det har varit väldigt varmt, äntligen lite mer vår väder! Jag och mamma var då ute och gå med hunden en bit och sen när vi kom tillbaka satt vi ute på trappan i solen. :)
Nu ska jag vila lite på maten som jag åt just och så far jag och cykla snart, kan inte fara än för då spyr jag väl. x) Men aa, ville bara skriva hit lite nu. Så hej då. :)
 
 
Mobilbilder by me Alex :)

Nya bloggar..

Just de, vi har ju nya bloggar nu. Men Lotte har ju redan skrivit hit vad de heter. I inlägget här nere. ↓ Men annars kan ni bara klicka HÄR & HÄR för att komma till våra nya bloggar. Denna bloggen kommer ju finnas kvar men vi kan ju inte riktigt lova att det kommer upp så mycket inlägg hit. Men några i veckan ska det väl komma. Annars så får ni ju gärna fortsätta följa oss båda på våra nya bloggar. ;)

Jag som brunett (blond nu) och hunden T för några veckor sen. :>
 
Sen så ska vi troligtvis idag och ränna slalom en sista gång för denna vinter. Om det inte sker nått och blir kallt och snöstorm igen. :P Så jag ska nu äta nått för sen efter halv fem ska vi isåfall fara, jag måste bara se om pappa hinner föra mig till Lottes! ^^ Aaa hej då för den här gången! :)
 
 

Nya bloggar

En tjej hade frågat vad Alexas nya blogg heter. Och förstås så fixade jag själv också en ny. Så det kommer kanske upp lite inlägg hit med kan tyvärr inte lova..!

Alexas blogg: photodiary.devote.se ( tror jag den heter)

Lottes blogg: Itwasonlyme.devote.se

Några dagar..

Har nu inte skrivit på några dagar, men har varit vid morfars nu i helgen och inte haft med nån dator. Tänkte mobilblogga men slapp inte in på bloggen nå. Men vet inte riktigt hur ofta jag kommer blogga här, men nog några gånger i veckan. Men sen så har jag också en egen blogg och där kommer jag blogga minst en gång per dag. 
 
Nåja, nu ska jag nog snart fara ut med hunden så länge solen ännu lyser. Var förr ute idag på en liten länk med honom i skogen på en väg vet dock inte vart jag far nu. Får se sen då jag kommer ut. Ja hejdå för denna gång! :)
 

RSS 2.0